Euroaleman Manual D Aprenentatge PDF

Descubre el libro de Euroaleman Manual D Aprenentatge con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Euroaleman Manual D Aprenentatge en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Euroaleman Manual D Aprenentatge y otros libros de Vv.aa..
Enmarchaporlobasico.es Euroaleman Manual D Aprenentatge Image
FECHA
2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,53 MB
ISBN
9788425422683

DESCRIPCIÓN

El Manual d'aprenentatge està format per tres parts: La part A proposa tècniques d'estudi que faciliten l'aprenentatge i fan possible trobar un mètode d'aprenentatge a la mida de cadascú. La part B conté les expresions més habituals que permeten desenvolupar-se en múltiples situacions de la vida quotidiana. La part C presenta un resum de la gramàtica alemanya redactada en castellà (nivell A1-B1) de molta utilitat per solucionar dubtes o per estudi.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El manual de aprendizaje está compuesto por tres partes: La parte A propone técnicas de estudio que facilitan el aprendizaje y hacen posible encontrar un método de aprendizaje a la medida de cada uno. La parte B contiene las expresiones más habituales que permiten desenvolverse en múltiples situaciones de la vida cotidiana.

Aquest Manual, publicat en català pel Centre UNESCO de Catalunya i la UOC, és la culminació del projecte Entorns d'Aprenentatge Innovadors (ILE segons les seves sigles en anglès) que en la darrera dècada ha sintetitzat els set principis de l'aprenentatge i les característiques organitzatives que els possibiliten. És una contribució important per a docents, equips directius i ...

LIBROS RELACIONADOS